maandag 4 maart 2013

Lentekriebels

Allereerst wil ik jullie eens bedanken voor alle fijne reacties die ik steeds van jullie krijg op mijn blogs. Ook mijn nieuwe volgers van harte welkom! Ik hoop dat jullie van mijn blogs kunnen en zullen genieten.
Hier krijgen jullie al een voorsmaakje van mijn uitstalling voor de paasdagen.


Deze drie juffrouwen hebben hun lentejurkje aangetrokken en ontmoeten elkaar onderweg.De achterste pop is een merkloze looppop en heeft nog haar originele kleedje aan. De voorste pop is ook merkloos maar ik vond ze zo leuk met haar flirtoogjes. Haar haar zat helemaal in elkaar geklot toen ik haar kocht, heb het met shampoo en condioner terug mooi glad gemaakt. Is ze niet leuk met haar twee vlechtjes? Haar blauwe satijnen jurkje is ook al oud. 


Een Unica pop uit de jaren '50 zij is eigenlijk mijn lievelingspop. Ze doet me altijd aan mezelf denken, toen ik klein was had ik ook altijd twee vlechtjes en ik heb ook blauwe ogen. Misschien daarom dat ze mij zo nauw aan het hart ligt. Ze is wel al op bezoek geweest bij de poppendokter, toen ik haar kleedje eens uitdeed duwde ik per ongeluk op haar oogjes en ze waren uit. Nu is ze terug volledig hersteld en rijd ze met haar fiets heel mijn huis rond. Haar mand is steeds vol geladen, hier met paaseitjes, paaskaartjes en bloemen.


Hond Kazan is ook weer van de partij en weet niet wat die kleine gele pluizige dingen zijn, 'zou ik daar mee kunnen spelen?' denkt hij.

Nog een fijne zonnige dag!

Christelle.
8 opmerkingen:

 1. Prachtig is je kleine wereld,
  maar in de grote wereld is het ook
  genieten van het lente zonnetje.
  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Christella,

  Dit was weer genieten, Ik ben helemaal op je pop met je vlechtjes...de kleine Christella dus! Wat een mooie pop is dat..zo grappig ook...ik heb hier een pop met een lange staart(donker haar) en blauwe ogen...die doet me ook aan mezelf denken.haha...

  zo lief die kleie kuikentjes er ook bij. Je hebt het weer mooi op de gevoelige plaat weten te zetten.


  liefs en een fijne zonnige week.

  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb ik weer genoten van je verhaal Christelle, die poppen zijn zo schattig !
  En dat fietsje erbij schitterendddd, je blog ziet er al lente achtig uit, hier schijnt de zon vandaag volop, tis echt genieten !!

  Lieve groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto,s en lief verhaaltje Christelle. Dat zijn echt mooie poppen en ik vind dat fietsje ook echt super. hier is het ook echt lente ik heb heerlijk met me snoetjes een lang eind wezen wandelen in het zonnetje. Maar geen kleine kuikentjes gezien, hihihi. Lieve groetjes Brie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi, ik ben volger geworden bij je, wat een leuk blog heb je met zulke leuke popjes en ook het hele kleine spul is geweldig...


  lieve groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Christelle, wat prachtige foto`s weer, lekker lenteachtig !
  De poppen die je ons laat zien zijn echte schatjes, en ze hebben zulke mooie jurkjes aan.
  Je hebt ook zo´n prachtige achtergrond, heerlijk om naar te kijken :)

  Lieve groetjes en een zonnige week
  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Te schattig allemaal!! Je krijgt van jou post zeker de lente kriebels!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief verhaaltje! en jouw pop is zeer schattig!
  Ik heb ook lentekriebels, na een zo lange winter!!!

  BeantwoordenVerwijderen